Moja pot (6. del)

Danes sem se odločila za nekoliko drugačno temo, kot ste jih vajeni od mene.

Na poti moje osebne rasti so k meni pristopili številni, ki so me želeli “zdraviti”. Kar nekaj ponudb sem sprejela, nevedoč, da si delam veliko škodo.

Tako zelo sem hrepenela po ozdravitvi in svobodi, da sem se oprijela vsake drobtinice “ljubezni”. Verjela sem, da mi vsi želijo samo najboljše in da vsi delujejo v najvišje dobro.

Žal sem med “zdravljenji”, ki to niso bila, doživela številne zlorabe in naposled le dojela, da ni vse zlato, kar se sveti.

Nekateri so tako spretno servirali vse, kar so se naučili, da jim je skoraj uspelo prepričati me, da vedo več in me samo oni lahko pozdravijo.

Najbolj pretkane zlorabe so: “Mal ti ego nagaja. Nisi še tam, kjer misliš, da si.”

Pa vendar nič ne uide prebujenemu duhu. Telo zazna energijo, čeprav je oblečena v mamljive oprave.

Danes se zavedam, da me prav nihče ne more pozdraviti in da je ni sile zunaj mene, ki bi lahko vplivala na moje počutje.

Edini, ki lahko zaceli rane, si ti sam, ko se popolnoma sprejmeš in se objameš z vso ljubeznijo, brez obsodb.

Samo ko se resnično sprejmeš, lahko sprejmeš tudi dejstvo, da je ok, da si točno tak kot si in točno tam, kjer si.

Nikoli ne bomo imeli vpliva na vse okoliščine in dejanja drugih, lahko pa vplivamo na svoje lastne interpretacije dogajanja okoli sebe.

Zaupajte vase, zaupajte temu, kar čutite, ne temu, kar vidite in slišite. Samo vi sami se lahko osvobodite “iluzije”, da še niste dovolj dobri in vam mora nekdo pomagati, da boste.

Ljubite se brezpogojno in opazujte čudeže, ki se odkrivajo pred vami.

Delite naprej ...
Avatar photo
Fanika Križaj

Sem pevka in govornica Fanika Križaj. Odkar pomnim, se navdušujem nad petjem, plesom in vsem, kar je povezano z glasbo. Pišem besedila in ustvarjam avtorsko glasbo, s katero želim ljudi spodbuditi, da tudi sami prisluhnejo klicu duše in uresničijo svoje srčne želje.