Izšla je moja prva knjiga …

… in prinesla veliko novega

Poznate občutek, ko se vam zdi, da vam je vse že jasno (no skoraj vse 🙂 ) in vas malokaj lahko preseneti? Potem pa se zgodi nepričakovano, zato morate spustiti vse, kar ste planirali in dovoliti, da se odvije, kot je namenjeno.

Nekaj podobnega se je zgodilo tudi meni.

Če bi bilo po moje, bi knjiga izšla že kak mesec prej, pa ni. Izšla je ravno ob pravem času, da sem vmes lahko sprejela svojo novo vlogo in vse, kar me čaka po izidu knjige.

Opazila sem, da bolj ko se je bližal datum izida, bolj sem čutila premike v sebi. Občutki ob tem so bili dokaj nenavadni, spremljala pa jih je rahla nestabilnost telesa. Kot bi se tudi telo pripravljalo na to, da bom kos vsem zadanim nalogam. Priznam, da me je vse skupaj rahlo pretreslo, potem pa sem se odločila, da se bom prepustila toku in si dovolila v polnosti doživeti veliko spremembo. Sanjalo se mi ni, kaj bo prinesel nov dan, samo opazovala sem dogajanje in verjela, da je vse tako, kot mora biti. Kljub izzivom, sem skušala ostati mirna.

Kot vsak avtor, sem si tudi jaz želela svoje delo karseda hitro predstaviti poslušalcem, pa sem se morala ustaviti. Da bi ugotovila kako naprej, sem si vzela dobra dva meseca premora, zato se šele v teh dneh pripravljam na prve predstavitve knjige in se neizmerno veselim, da začnem deliti svoja spoznanja z drugimi.

Nisem še na cilju, sem pa vsak dan bliže temu, kar sem si zamislila in če sem iskrena sem začela prav uživati na tej poti, ker zaupam, da pridem do želenih rezultatov točno ob pravem času.

Dejstvo je, da ničesar ne moremo prehiteti, če si še tako želimo. Tudi, če poskusimo, bodo posledice temu primerne. Govorim iz lastnih izkušenj. Bolj ko poslušamo glas svoje duše in se prepustimo njenemu vodstvu, bolj bomo lahko živeli v skladu s tem, kar smo in v stanju popolnega miru hodili naprej po naši poti. Ničesar ne moremo izgubiti, če malo počakamo. Prav nič nam ne bo ušlo. Kar nam je namenjeno, nas tako ali tako najde oz. počaka, da smo dovolj zreli, da sprejmemo. Kdo ve, kam me bo zdaj vodila pot? Vem samo to, da sem pripravljena govoriti o svoji izkušnji in pokazati, da se da, če se tako odločiš.

Lahko, da so pričakovanja drugih drugačna, ampak ti moraš slediti sebi. Tvoja pot je le tvoja, to jo dela posebno. Zato res nima smisla delati tako, kot delajo drugi. Začuti svoj utrip in zapleši v ritmu, ki ga zmoreš.

P.S. Če želite kupiti mojo knjigo IZPOVEDI SRCA kliknite na spodnji gumb.

Delite naprej ...
Avatar photo
Fanika Križaj

Sem pevka in govornica Fanika Križaj. Odkar pomnim, se navdušujem nad petjem, plesom in vsem, kar je povezano z glasbo. Pišem besedila in ustvarjam avtorsko glasbo, s katero želim ljudi spodbuditi, da tudi sami prisluhnejo klicu duše in uresničijo svoje srčne želje.