Moje knjige

naslovnica-vse-kar-sem-3d-1000

Vse, kar sem

V knjigi VSE, KAR SEM, sem zapisala svojo življenjsko zgodbo, s katero bralcem želim sporočiti, da je življenje dragoceno darilo ne glede na preizkuse, ki jih postavlja pred nas. Na nek način nam mnogokrat pokaže, da ljubezen vedno najde pot za uresničitev želenega. Mogoče se ne odvije vse tako, kot smo pričakovali, zagotovo pa nas izbrana smer vedno vodi do izpolnitev, ki napolnijo naše srce in odpirajo nove možnosti in priložnosti za radost in smeh.

rojstvo-metulja-fanika-krizaj-1000

Rojstvo metulja

V knjigi ROJSTVO METULJA bralcu prek navdihujočih zapisov dajem poseben vpogled v dokaj zanimivo izkušnjo moje osebnostne in duhovne transformacije. V iskrenih izpovedih bralcu pripovedujem navdihnjene zgodbe, ga tolažim in mu svetujem. Postavljam si globoka vprašanja, na nekatera tudi odgovarjam. Knjiga je lahko zgolj prijetno branje ali pa vir modrih nasvetov, ko jih potrebujete.

izpovedi-srca-fanika-krizaj-1000

Izpovedi srca

Knjiga IZPOVEDI SRCA je zbirka mojih razmišljanj in čutenj. V njej sem jaz v tisočih odtenkih. Skozi igro besed bralca popeljem na čarobno potovanje, v globine njegovega srca. Spomnim ga na to, da se samo v njem skriva čista resnica, izvor vsega lepega in da je prav on tisti, ki vsak trenutek izbira in kreira. Želim, da skozi zapise začuti neskončno ljubezen stvarnika in se prepusti toku božanskega vodstva in navdiha.