Po izidu knjige IZPOVEDI SRCA se je zame začelo povsem novo življenje. Pa ne zaradi knjige same, ampak zaradi vsega, kar je sledilo. Pojma nisem imela, kaj vse me čaka in koliko poguma bo življenje zahtevalo od mene. Pa sem videla že vse. (Vsaj tako se je zdelo.) Kot da bi me nekdo prestavil v drugo dimenzijo, kjer sem se morala soočiti sama s sabo in predvsem z resnico. Skupaj z mojo rastjo je raslo novo. Nastajali so drugačni teksti, drugačne melodije.

Začela je nastajati druga knjiga ROJSTVO METULJA. Mislila sem, da bom z njo poletela. No, saj sem, samo ne tako, kot sem si želela. Malo drugače sem si predstavljala moj polet. Kot da še ni bilo dovolj lekcij, so prišle nove in z njimi tudi novi ljudje. V težkih preizkušnjah sem spoznala, kdo resnično ljubi, ostali so odšli.

Lahko rečem, da še nisem bila postavljena pred toliko izzivov, pa vendar je ta čas eden najlepših zame. Ne samo, da odkrivam, da smo resnično močnejši kot mislimo, obkrožajo me srčni ljudje, ki se ne bojijo življenja in me spodbujajo. Glede na vse, kar se dogaja se zdi, da se moja krila samo še krepijo in razvijajo, da bi lahko še višje poletela.

Hvala vam, srčni moji, ker mi stojite ob strani in skupaj z mano ustvarjate Novo.

Delite naprej ...
Avatar photo
Fanika Križaj

Sem pevka in govornica Fanika Križaj. Odkar pomnim, se navdušujem nad petjem, plesom in vsem, kar je povezano z glasbo. Pišem besedila in ustvarjam avtorsko glasbo, s katero želim ljudi spodbuditi, da tudi sami prisluhnejo klicu duše in uresničijo svoje srčne želje.